(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivooja yövuoroon lentoasemalle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haluatko työskennellä Helsinki-Vantaan lentokentän sykkeessä? Jos vastasit kyllä, tule tekemään kanssamme lentomatkustajien päivästä parempi!

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle

LENTOKONESIIVOOJIA yövuoroon.

Lentokonesiivoojan työhön kuuluu siivoustehtävien lisäksi mm. kuulokeputsausta ja materiaalien/tarvikkeiden jakoa ja järjestelyä lentokoneisiin. Työtä tehdään erikokoisissa tiimeissä ja tehtävät vaihtelevat aikataulujen ja konetyyppien mukaan.

Työskentelemme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin. Yövuorossa työvuorot sijoittuvat klo 22.00-8.00  välille. Työtunteja on 90-112,5h/3 viikossa sopimuksen mukaan.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa.

Odotamme sinulta
- nuhteetonta taustaa
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä työturvallisuutta unohtamatta
- vähintään 18-vuoden ikää

Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ajokortti on hakijalle etu ja mahdollistaa etenemisen organisaatiossamme. Aikaisempaa alan työkokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kaikki työkokemus, erityisesti kokemus yötyöstä, katsotaan kuitenkin hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä työympäristössä
- kattavan perehdytyksen
- asianmukaiset työvaatteet ja -välineet
- vakituisen työn mukavassa tiimissä

Tekemästäsi työstä maksamme kilpailukykyistä palkkaa 11,20e/h +lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kokemuksen karttuessa on mahdollista edetä yövuoron ryhmävetäjän tehtäviin. Ryhmänvetäjä toimii tiimin vastuuhenkilönä ja tehtäviin kuuluu siivouksen lisäksi mm. tehtävien jako tiimille, palautteen antaminen ja siivouksen laadusta vastaaminen. Ryhmänvetäjän tehtävä vaatii ajokortin ja lentokentän ajoluvan. Finavia myöntää ajoluvan ja järjestää koulutuksen. Ajoluvan saaminen on edellytys ryhmänvetäjän tehtävässä toimimiselle.

Jätä meille suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:

nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuna päivämäärineen, vähintään vuosilta 2015-2020.

Ole nopea ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy Transport vastaa Helsinki-Vantaan lentokentällä lentokonesiivouksesta. Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kuukaudessa siivoamme noin 4000 lentokonetta.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi