(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivooja Helsinki-Vantaan lentoasemalle (978)
Sodexo Oy Transport

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle osa-aikaisia

LENTOKONESIIVOOJIA iltapäivävuoroon.

Iltapäivävuorossa työvuorot ovat 4h mittaisia ja sijoittuvat klo 13.00-19.00 välille. Yleisin työvuoro on klo 14.00-18.00 tai 14.30-18.30. Työskentelemme vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työtunteja tulee noin 60h/3 viikossa, 5 työvuoroa viikossa. Työkokemuksen karttuessa saattaa olla mahdollisuus lisätunteihin.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä mielellään asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta.

Odotamme

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä
- vähintään 18-vuoden ikää

Suullinen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ajokortti on hakijalle etu ja mahdollistaa etenemisen organisaatiossamme. Aikaisempaa alan työkokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan 10,85€/h + lisät. Työ alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakeminen

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten jätä suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:
nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuna päivämäärineen, vähintään vuosilta 2013-2018. Pyydetyn mukainen CV on edellytys hakemusten jatkokäsittelylle. CV:n tulee olla joko pdf- tai .docx -muodossa.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi