(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivooja Helsinki-Vantaan lentoasemalle (48)
Sodexo Oy Transport

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle osa-aikaisia

LENTOKONESIIVOOJIA iltapäivävuoroon.

Lentokonesiivoojan työhön kuuluu siivoustehtävien lisäksi mm. kuulokeputsausta ja materiaalien/tarvikkeiden jakoa ja järjestelyä lentokoneisiin. Työtä tehdään erikokoisissa tiimeissä ja tehtävät vaihtelevat aikataulujen ja konetyyppien mukaan.

Työvuorot sijoittuvat klo 13.00-19.00 välille ja työpäivät ovat pääsääntöisesti 4 h pituisia. Työtunteja tulee vähintään 60h/3 viikossa, noin 5 työvuoroa viikossa. Työkokemuksen karttuessa saattaa olla mahdollisuus lisätunteihin. Työskentelemme vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa.

Odotamme

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä
- vähintään 18-vuoden ikää

Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ajokortti on hakijalle etu ja mahdollistaa etenemisen organisaatiossamme. Aikaisempaa alan työkokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kaikki työkokemus katsotaan kuitenkin hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä mukavan työilmapiirin. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviin ja kilpailukykyisen palkan 11,20e/h +lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakeminen

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten jätä suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:
nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuna päivämäärineen, vähintään vuosilta 2014-2019.

Pyydetyn mukainen CV on edellytys hakemusten jatkokäsittelylle. CV:n tulee olla joko pdf- tai .docx -muodossa.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ole nopea ja jätä hakemuksesi jo tänään!