Lentokonesiivooja Helsinki-Vantaan lentoasemalle (213)
Sodexo Oy Transport

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Vietätkö välivuotta opinnoista? Tarvitsetko lisäansioita nykyisen osa-aikatyösi lisäksi? Haluatko työskennellä Helsinki-Vantaan lentokentän sykkeessä? Jos vastasit kyllä, tule tekemään kanssamme lentomatkustajien päivästä parempi!

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle osa-aikaisia

LENTOKONESIIVOOJIA iltapäivävuoroon.

Lentokonesiivoojan työhön kuuluu siivoustehtävien lisäksi mm. kuulokeputsausta ja materiaalien/tarvikkeiden jakoa ja järjestelyä lentokoneisiin. Työtä tehdään erikokoisissa tiimeissä ja tehtävät vaihtelevat aikataulujen ja konetyyppien mukaan.

Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 13.00-14.30 välillä ja päättyvät klo 17.00-18.30 välillä.  Työpäivät ovat noin 4 h pituisia. Työtunteja tulee vähintään 60h/3 viikossa, noin 5 työvuoroa viikossa. Työkokemuksen karttuessa saattaa olla mahdollisuus lisätunteihin. Työskentelemme vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa.

Odotamme

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä työturvallisuutta unohtamatta
- vähintään 18-vuoden ikää

Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ajokortti on hakijalle etu ja mahdollistaa etenemisen organisaatiossamme. Aikaisempaa alan työkokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kaikki työkokemus katsotaan kuitenkin hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, mielenkiintoisen, monimuotoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä mukavan työilmapiirin.

Saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviin ja asianmukaiset työvaatteet. Tekemästäsi työstä maksamme kilpailukykyistä palkkaa 11,20e/h +lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Jätä meille suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:
nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuna päivämäärineen, vähintään vuosilta 2015-2019.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Ole nopea ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot