(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivooja Helsinki-Vantaan lentoasemalle (1338)
Sodexo Oy Transport

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Sodexo Oy Transport vastaa Helsinki-Vantaan lentokentällä lentokonesiivouksesta. Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kuukaudessa siivoamme noin 3000 lentokonetta.

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle osa-aikaisia

LENTOKONESIIVOOJIA päivävuoroon.

Lentokonesiivoojan työhön kuuluu siivoustehtävien lisäksi mm. kuulokeputsausta ja materiaalien/tarvikkeiden jakoa ja järjestelyä lentokoneisiin. Työtä tehdään erikokoisissa tiimeissä ja tehtävät vaihtelevat aikataulujen ja konetyyppien mukaan.

Työvuorot 60 h/3 viikossa sopimuksella sijoittuvat klo 13.00-19.00 välille ja työpäivät ovat pääsääntöisesti 4 h pituisia. 90 h/3 viikossa sopimuksella työajat sijoittuvat klo 6.00-24.00 välille (sisältäen kiireisen iltapäivävuoron) ja työvuorojen pituudet vaihtelevat 4-11 h välillä. Työskentelemme vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin. 

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa.

Odotamme

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä
- vähintään 18-vuoden ikää

Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ajokortti on hakijalle etu ja mahdollistaa etenemisen organisaatiossamme. Aikaisempaa alan työkokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kaikki työkokemus katsotaan kuitenkin hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan 11,02€/h+lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakeminen

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten jätä suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:
nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuna päivämäärineen, vähintään vuosilta 2013-2018.

Pyydetyn mukainen CV on edellytys hakemusten jatkokäsittelylle. CV:n tulee olla joko pdf- tai .docx -muodossa.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi