(Poistunut julkaisusta)

Lentokonekuormaaja
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Etsitkö töitä ilmailualalta vaihtelevasta ja monipuolisesta työympäristöstä? Etsimme uusia työntekijöitä Swissportin tiimiin!

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä ilmailualan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä.

 

Tehtävä

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

TYÖSUHDE

Vakituisessa osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja on valittavissa 40-150h tai 108-150h / 6 viikon jaksolla. Yksittäisen työvuoron pituus on 3-7h.  Työvuorot sijoittuvat lentoliikenteen ruuhkahuippuihin:

  • Aamulla klo 04:00 - 10:00 välillä
  • Iltapäivällä 14:00 - 20:30 välillä

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, lentokonekuormaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5. Tuntipalkka on 12,5€/h + vuorolisät.

Työsuhde edellyttää peruskurssin läpäisyä ja lentoasemalle myönnettyä kulkulupaa

KOULUTUS

Järjestämme tammi-helmikuussa 2019 lentokonekuormauksen kaksi viikkoa kestäviä peruskursseja ramp-miehen että aulakuormaajan tehtäviin. Koulutukset ovat kokopäiväisiä ja järjestetään Vantaalla, lentokentän koulutustiloissa. Koulutus on maksutonta ja palkatonta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lentokentällä työskentelystä.

Hakijalta edellytämme:

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • ajokorttia (B)
  • hyvää suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taitoa
  • halua ja valmiutta toimia fyysisessä tehtävässä
  • väri- ja stereonäkökykyä
  • nuhteetonta taustaa. Työsuhde ja lentokentän kulkuluvan saaminen edellyttävät viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

Etsitkö uusia haasteita?

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 9.12.2018 osoitteessa:

https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry.

Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä ja rekrytointiprosessissa etenevät henkilöt kutsutaan ryhmähaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä osoitteesta hel.rekry@swissport.com

Swissport Finland Oy on osa #AviapolisJobs -työyhteisöä!