(Poistunut julkaisusta)

Lentokonekuormaaja
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsitkö töitä ilmailualalta vaihtelevasta ja monipuolisesta työympäristöstä? Etsimme uusia työntekijöitä Swissportin tiimiin!

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä ilmailualan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä.

Tehtävä:

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

Hakijalta edellytämme:

  • vähintään 18 vuoden ikä
  • ajokortti (B)
  • hyvä suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito
  • halu ja valmius toimia fyysisessä tehtävässä
  • väri- ja stereonäkökyky
  • nuhteeton tausta. Työsuhde ja lentokentän kulkuluvan saaminen edellyttävät viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

Etsitkö uusia haasteita?

TYÖSUHDE

Vakituisessa osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja on valittavissa 40-150h tai 108-150h / 6 viikon jaksolla. Yksittäisen työvuoron pituus on 3-7h.  Työvuorot sijoittuvat lentoliikenteen ruuhkahuippuihin:

  • Aamulla klo 04:00 - 10:00 välillä
  • Iltapäivällä 14:00 - 20:30 välillä

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, lentokonekuormaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5. Tuntipalkka on 12,5€/h + vuorolisät.

KOULUTUS

Järjestämme joulukuussa 2018 lentokonekuormauksen kaksi viikkoa kestäviä peruskursseja ramp-miehen että aulakuormaajan tehtäviin. Koulutukset ovat kokopäiväisiä ja järjestetään Vantaalla, lentokentän koulutustiloissa. Koulutus on maksutonta ja palkatonta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lentokentällä työskentelystä.

Työsuhde edellyttää peruskurssin läpäisyä ja lentoasemalle myönnettyä kulkulupaa.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 21.10.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä ja rekrytointiprosessissa etenevät henkilöt kutsutaan ryhmähaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä osoitteesta hel.rekry@swissport.com

Swissport Finland Oy on osa #AviapolisJobs -työyhteisöä!