(Poistunut julkaisusta)

Lentokonekuormaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Kiinnostaako sinua vakituinen työ Helsinki-Vantaan lentokenttäympäristössä? Etsitkö kokoaikaista työtä ja olet joustavasti valmis työskentelemään vuorotyössä?

Etsimme nyt LENTOKONEKUORMAAJIA Helsinki-Vantaan lentokentän operatiivisesta toiminnasta vastaavalle asiakkaallemme.

Työssäsi vastaat  matkatavaroiden siirrosta ja nostamisesta. Käytännössä huolehdit siis matkatavaroiden siirtymisestä asiakkaalta lentokoneeseen ja päinvastoin. Työtä tehdään ajoittain hankalissa työasennoissa ja haastavissa olosuhteissa, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto. Työ pitää sisällään myös mahdollisesti muita terminaalin ylläpitoon ja järjestykseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- intoa reipasta ja fyysistä logistiikkatyötä kohtaan
- itsenäistä ja aktiivista otetta työhön
- valmius sitoutua säännöllisiin viikkotyöaikoihin kokoaikaisesti ja
- englannin perustaidot (kommunikointi koneen miehistön kanssa)

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vastuullisen, toistaiseksi voimassaolevan työn vaihtelevilla työajoilla. Työaikamuotoja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja vaihdellen 5 - 12 h/pvä, tilanteesi ja toiveesi mukaan. Työmäärä kuitenkin tasoittuu siten, että se on 111,5 h/ 3 viikkoa. Työajat sijoittuvat ma - su välille 24 h/vrk. Työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Lentokenttäympäristössä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja hyvää asiakaspalvelualttiutta. Lentokonekuormaajilla tulisi myös olla ajokortti. Kaikille tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Etsimme asiakkaallemme useita osaajia lentokenttäympäristöön. Tutustu kaikkiin työmahdollisuuksiin täällä: http://bit.ly/töihinlentokentälle

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-elokuussa. Huomioithan, ettemme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.