(Poistunut julkaisusta)

Lentokonekuormaaja
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi joko vakituiseen osa-aikaiseen tai määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle huhti/touokokuu– 14.10.2018.

 

TEHTÄVÄ

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

 

Peruspääsyvaatimuksena tehtäviin on:

- vähintään 18 vuoden ikä

- ajokortti (B)

- hyvä suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito

- halu ja valmius toimia fyysisessä tehtävässä

- väri- ja stereonäkökyky

- nuhteeton tausta. Työsuhde ja lentokentän kulkuluvan saaminen edellyttävät viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

 

TYÖSUHDE

Kokoaikainen

Määräaikainen kokoaikainen työsuhde on ajalle huhti/toukokuu – 14.10.2018.

Kokoaikaisessa työsuhteessa työtunteja on 219h/6vk ja käytössä on tasoittuva työaika.

Yksittäisen työvuoron pituus on 6-13h.

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, lentokonekuormaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5. Kuukausipalkka on 2014€/kk + vuorolisät.

 

Osa-aikainen

Vakituisessa osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja on valittavissa 40-150h tai 108-150h / 6 viikon jaksolla. Yksittäisen työvuoron pituus on 3-7h.  Työvuorot sijoittuvat lentoliikenteen ruuhkahuippuihin:

-              Aamulla klo 04:00 - 10:00 välille

-              Iltapäivällä 14:00 - 20:30 välille

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, lentokonekuormaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5. Tuntipalkka on 12,5€/h + vuorolisät.

 

KOULUTUS

Järjestämme huhti/toukokuun 2018 aikana lentokonekuormauksen kaksi viikkoa kestäviä peruskursseja lentokonekuormauksessa sekä ramp-miehen että aulakuormaajan tehtäviin. Koulutukset ovat kokopäiväisiä ja järjestetään Vantaalla, lentokentän koulutustiloissa. Koulutus on maksutonta ja palkatonta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lentokentällä työskentelystä.

Työsuhde edellyttää peruskurssin läpäisyä ja lentoasemalle myönnettyä kulkulupaa.

 

MITEN HAEN TEHTÄVÄÄN?

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 28.2.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry.             

Rekrytointiprosessissa etenevät henkilöt kutsutaan ryhmähaastatteluun.