(Poistunut julkaisusta)

Lentokonekuormaaja, Vantaa
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Lähes jokainen on lapsena unelmoinut lentämisestä ja ilmailualasta. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä Helsinki-Vantaan kiitotielle.

Lentokonekuormaajan työ on haastavaa, vaihtelevaa, välillä rankkaakin mutta todella palkitsevaa ja mielenkiintoista. Työtehtäviin kuuluu niin matkalaukkujen käsittely terminaalilla ja koneen vierellä, lähtötarkastus lentomiehistön kanssa kuin erilaisten ajoneuvojen, kuten lastausramppien, käyttäminen.

Matkustajalennot tulevat ja menevät 24/7, mikä tarkoittaa myös työaikojen suhteen todella laajaa skaalaa: työpäiväsi voi alkaa lähes milloin tahansa aikaisesta aamusta yömyöhään ja kaikkea siltä väliltä, arkena sekä viikonloppuna. Työpäivän pituus vaihtelee 4-12h välillä, mutta kuitenkin 111h/3vko jaksoissa, joten myös arkivapaita on tiedossa.

Palkkaus on IAU:n TES mukainen ja lisineen keskiansiot ovat 2500€/kk molemmin puolin, sopivilla vuoroilla huomattavasti enemmänkin. Työvuorosi tiedät aina 3 viikkoa eteenpäin ja työsuhde on vakituinen sekä pitkäaikainen.

Mitä sinulta sitten vaaditaan? Luonnollisesti kykyä työskennellä keskellä yötä räntäsateessa, auringonpaisteessa aamupäivällä tai talvisena iltana lumen keskellä. Säänkestävyys on must. Kaikille valituille tehdään suppea turvallisuusselitys, joten olethan rehellinen jo hakuvaiheessa. B-ajokortti on pakollinen tehtävään valituilla ja englannin kielen taito syytä olla hallussa, sillä lentomiehistön kanssa kommunikoidaan Lontoon murteella.

Tarkkuus, halu ja kyky noudattaa ohjeita sekä äärimmäinen huolellisuus ovat avainasemassa, kun työskennellään lentokoneen läheisyydessä. Lisäksi tiimityöskentely ja esimerkiksi joukkueurheilutausta on todettu hyväksi pohjaksi menestykselle. Kyseessä on työ kuormauksen parissa, joten fyysistä kuntoa vaaditaan. Varasto-/terminaalialan kokemusta ei vaadita, mutta logistiikan toimialojen osaaminen on suuri etu.

 

Kertauksen vuoksi:

  • Valmiutta mitä erilaisimpiin työtehtäviin ja -aikoihin
  • Nuhteetonta taustaa ja B-ajokorttia
  • Tarkkaa ja oppimishaluista asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa
  • Sujuva suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen hallinta

 

 Tarjoamme:

  • Jokaisen lapsen unelmatyöpaikan lentokoneiden parista
  • Vakituisen työsuhteen ja potentiaalin pitkään uraan ilmailun parissa
  • Asianmukaisen rahallisen korvauksen
  • Työn, jossa ei koskaan tule tylsää

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Työ alkaa peruskurssilla viikolla 47-48. ja haastattelut käydään lokakuun aikana. Kurssille valituille ilmoitetaan asiasta loka-marraskuun vaihteessa.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.