(Poistunut julkaisusta)

Lentokenttäavustaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tiesitkö, että L&T:läisiä työskentelee myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla avustamispalvelutehtävien parissa? L&T:llä on Helsinki-Vantaalla noin 80 työntekijää, jotka huolehtivat muun muassa liikuntarajoitteisten ja yksin matkustavien lasten avustamisesta.

Nyt etsimmekin joukkoomme reippaita

KENTTÄAVUSTAJIA

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Tässä tehtävässä huolehdit avustettavien matkustajien (mm. pyörätuolimatkustajat, näkövammaiset, vanhukset, yksin matkustavat lapset) auttamisesta lentomatkalle ja lentomatkalta pois. Avustustoiminnan lisäksi pääset välillä ajamaan inva-autoa ja ambuliftiä (nostoauto). Ajo tapahtuu asematasoalueella ja siihen tarjotaan erillinen koulutus. Työ on vuorotyötä ja työvuoroja on kaikkina vuorokaudenaikoina sekä arkisin että viikonloppuina. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde eli sinulla ei ole säännöllistä viikkotyöaikaa.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä sopeutua sekä kiireeseen että rutiineihin. Lisäksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja toivomme, että sinulta löytyy kortin lisäksi myös ajokokemusta. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa, jotta pystyt tarvittaessa kantamaan avustettavan lentokoneeseen. Työssäsi kohtaat runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, joten odotamme suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa! Lentoasemalla työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja valittaville henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme sinulle ihmisläheisen, vastuullisen sekä monipuolisen työnkuvan kiehtovassa ja kansainvälisessä työympäristössä! Lisäksi pääset osaksi mukavaa ja vauhdikasta tiimiä. Palkka määräytyy KIPA TES palkkaryhmä 5:n mukaan (11,96€/h + ilta- ja yölisät).

Liity joukkoomme ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, ettemme valitettavasti ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.