(Poistunut julkaisusta)

LENTOEMÄNTIÄ JA STUERTTEJA
Norra

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme sekä uusia että kokeneita LENTOEMÄNTIÄ & STUERTTEJA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Onko erinomainen asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja etsitkö haasteita ilmailun parista? Jos mieluiten myös työskentelet ilmailualan nuorekkaimmassa yrityksessä, mahtavien työkavereiden seurassa, tämä voi olla sinun tilaisuutesi!

Etsimme uusia lentoemäntiä ja stuertteja huhtikuun 2019 matkustamohenkilökunnan kurssille. Mikäli sinulla on voimassa oleva Cabin crew attestation, on kurssin pituus noin kolme viikkoa ja se alkaa hieman myöhemmin. Kurssi järjestetään omissa tiloissamme Helsinki-Vantaalla.

 

Mitä me odotamme sinulta?

 • vähintään 20 vuoden ikää
 • pituus 157–180 cm
 • hyvää käytännön kielitaitoa (suomi ja englanti)
 • ylioppilastutkintoa tai vastaavia tietoja
 • kohteliasta ja hyvää käytöstä
 • valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
 • joustavuutta vaihteleviin työaikoihin
 • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • uimataitoa
 • ei näkyviä tatuointeja eikä lävistyksiä
 • näön tarkkuus kummassakin silmässä erikseen vähintään 1,0 silmälaseilla tai ilman, silmälasien vahvuus korkeintaan +-3D (onnistunut laserleikkaus ei ole este)

Ennen kuin valittu henkilö voi osallistua kurssille, tulee hänen toimittaa ilmailulainsäädännön mukainen ilmailuviranomaisen myöntämä todistus terveydentilastaan (Medical Attestation). Henkilö sitoutuu hankkimaan todistuksen omalla kustannuksellaan. Lisätietoa matkustamomiehistön terveysvaatimuksista on luettavissa Trafin internet-sivuilta. Saat lisätietoja todistuksen hankkimisesta hakuprosessin edetessä.  Lisäksi ennen kurssin alkamista jokaisen tulee käydä yhtiön kustantamassa työhöntulotarkastuksessa.

 

Mitä me Norralla tarjoamme? 

Vakituisen työsuhteen nuorekkaassa lentoyhtiössä jossa jokainen päivä on erilainen. Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä. Tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ilmailun ammattilaiseksi. Kansainvälinen ja innostava ilmapiiri kivojen työkavereiden kanssa takaavat viihtyvyyden.

Tutustu meihin, mahdollisiin tuleviin työkavereihisi näiden videoiden kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

https://www.youtube.com/watch?v=Xq0hVStqFlI&t=7s

Hakeminen

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Laita hakemuksesi heti matkaan – lupaamme auringonpaistetta työpäiviisi myös pilvisinä päivinä!

Hae meille töihin alla olevan linkin kautta. Haastattelut ovat kaksivaiheiset. Ne alkavat ryhmähaastatteluilla ja kielitesteillä, joiden perusteella osa hakijoista kutsutaan yksilöhaastatteluun.  Työsuhteen syntyminen edellyttää kurssin läpäisemistä. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Voit osoittaa mahdolliset hakuun liittyvät kysymykset rekry@flynorra.com osoitteeseen.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi