(Poistunut julkaisusta)

Lentoaseman vartija ja turvatarkastaja (Kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä lentoaseman vartiointiin ja turvatarkastukseen

Etsimme kesätyöntekijöitä Helsinki-Vantaan lentoaseman turvallisuustehtäviin. Tehtävään valittavat kesätyöntekijät työllistyvät turvatarkastustehtäviin ja / tai vartiointitehtäviin lentokentälle.

Turvatarkastajana toimit näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja vaikutat osaltasi lentoliikenteen turvallisuuteen suorittamalla turvatarkastuksia lentoaseman henkilöstön ja tavaran tarkastuspisteillä. Lentoaseman vartijana puolestaan valvot lentoaseman tärkeiden toimintojen sujuvuutta, ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden syntymistä sekä neuvot ja opastat matkustajia. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat tarkastuskierrokset, näkyvä valvonta sekä erilaisten kiinteistöhälytysten vastaanottaminen ja käsittely.

Lentoasemalla työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja kaikkiin viikonpäiviin. Työt alkavat huhti-kesäkuussa ja jatkuvat syyskuuhun asti. Etsimme työntekijöitä myös vakituisiin työsuhteisiin määräaikaisten työsuhteiden lisäksi.

Tarvittaessa tarjoamme turvatarkastajan ja vartijan koulutukset valittaville kesätyöntekijöille. Koulutukset on suoritettava ennen työsuhteen alkua keväällä.

Odotamme

Lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Turvallisuusalalla työskentely vaatii myös jämäkkää työotetta mahdollisten erityis- ja häiriötilanteiden hoitoon.

Aikaisempi työkokemus turvatarkastustehtävistä ja / tai lentoaseman vartioinnista sekä voimassa oleva siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyys ja hyväksyntä katsotaan hakijalle eduksi. Myös voimassaolevat vartija- ja järjestyksenvalvojakortit sekä ajokortti ja lentoaseman ajolupa ovat eduksi. Arvostamme myös laajaa kielitaitoa.

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävässä vaaditaan normaalia värinäkökykyä ja normaalia kuuloa.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Hakemuksessasi voit kertoa kummasta tehtävästä (vartiointi vai turvatarkastus) olet ensisijaisesti kiinnostunut. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tarvittaessa lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä: leevi.koski@securitas.fi. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Henkilötietolaki 523/1999 3. Luku 12 §, Komission asetus (EU) N:o 185/2010).

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 –kampanjassa!

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.