(Poistunut julkaisusta)

Lentoaseman monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta ja monipuolisesta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt LENTOASEMAN MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Pirkkalaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat matkatavaroiden turvatarkastuksesta sekä ylläpitosiivouksesta lentoasemalla. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su klo 04-22.30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työtunnit vaihtelevat lentoaikataulujen mukaan ja töitä on 5-20 tuntia viikossa. Tarjoamme työntekijöillemme myös lisätyötä muissa asiakaskohteissamme siivoustehtävissä.


Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut konkari, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työaikojen takia tarvitset ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Tullaksesi valituksi tehtävään sinulla ei voi olla punavihersokeutta tai kuulon alenemaa matkatavaroiden turvatarkastustyön takia. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon ja pidät monipuolisesta ja vastuullisesta työstä. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppeaturvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 7.3.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -