(Poistunut julkaisusta)

Lentoasemalle asematasobussikuskiksi
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Haemme Kittilän lentoasemalle asematasobussikuskeja tarvittaessa töihin kutsuttavana ruuhka-avuksi marras-huhtikuun ajaksi. Työt painottuvat pääasiassa viikonlopuille.

Tehtäviisi kuuluu matkustajien kuljettaminen lähtöporteilta lentokoneille ja toisin päin. Vastuullesi kuuluu myös avustettavien lentomatkustajien ja lentävän miehistön kuljetukset.

Lentoaseman hektisessä työympäristössä hyvä paineensietokyky auttaa sinua työssäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä erinomainen palveluasenne. Edellytämme D-ajokorttia, vähintään vuoden kokemusta linja-auton tai muun raskaan liikenteen ajosta sekä ammattikuljettajan pätevyyttä. Perehdytämme sinut lentoaseman liikennesääntöihin.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Oili Tapio arkisin klo 10-14 p. 020 708 8902.

Hae tehtävää 23.9.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.