(Poistunut julkaisusta)

Lektor i musik, Mattlidens skola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Lektor i musik, Mattlidens skola

Työavain 3-20-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019 kello 15:45
Mattlidens skola , Mattliden 1 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Grundskolor
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Du undervisar musik i grundskola. Anställning börjar i augusti 2019. Mattlidens skola är en sammanhållen grundskola åk 1 - 9. Skolan har drygt 700 elever och ca 80 lärare. Mattlidens skola är en del av Mattlidens skolcentrum med både daghem, förskola, grundskola och gymnasium på samma backe. Eleverna i Mattlidens skola får en högklassig utbildning och lär sig de värderingar, det uppförande och de levnadssätt som behövs för ett gott liv och en hållbar framtid. Vi betonar kontinuitet och skapar öppna och föränderliga inlärningsmiljöer som utvecklar elevernas sociala kompetens. Vi strävar efter större elevmedverkan vilket motiverar eleven att ta ansvar för sin egen inlärning.


Kelpoisuusvaatimus: Ämneslärarbehörighet i musik för grundskolan.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme ett stort intresse för ämnet och vilja att utveckla såväl ämnet samt samarbeta med kollegor och övriga aktörer i huset för att integrera musiken till en naturlig del i det ämnesövergripande arbetet i skolan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

rektor Ulrika Willför-Nyman
046 877 3641
ulrika.willfor-nyman(@)espoo.fi