(Poistunut julkaisusta)

Lektor i gymnastik, grundskola och gymnasium, Mattlidens skola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Lektor i gymnastik, grundskola och gymnasium, Mattlidens skola

Työavain 3-396-19
Määräaikainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 01.04.2019 kello 15:45
Mattlidens skola , Mattberget 1 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Grundskolor
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Du undervisar i gymnastik såväl i grundskolan som i gymnasiet. Anställning: augusti 2019 - 31.7.2020. Mattlidens skola är en sammanhållen grundskola åk 1 - 9. Skolan har drygt 700 elever och ca 80 lärare. Mattlidens skola är en del av Mattlidens skolcentrum med både daghem, förskola, grundskola och gymnasium på samma backe. Eleverna i Mattlidens skola får en högklassig utbildning och lär sig de värderingar, det uppförande och de levnadssätt som behövs för ett gott liv och en hållbar framtid. Vi betonar kontinuitet och skapar öppna och föränderliga inlärningsmiljöer som utvecklar elevernas sociala kompetens. Vi strävar efter större elevmedverkan vilket motiverar eleven att ta ansvar för sin egen inlärning Mattlidens gymnasium är det enda svenskspråkiga gymnasiet i Esbo, 12 km väster om Helsingfors centrum. Skolan ligger intill Västerleden och har goda trafikförbindelser, såväl med Helsingfors som med olika delar av Esbo och med Grankulla. För närvarande har skolan ca 560 studerande av vilka ca 150 är IB-studerande som studerar för den internationella studentexamen International Baccalaureate.


Kelpoisuusvaatimus: Ämneslärarbehörighet i idrottsvetenskaper för grundskolan.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme ett genuint intresse för ämnet och att jobba med ungdomar. Dessutom värdesätter vi din vilja att i samarbete med kollegiet och skolans nätverk utveckla ämnet och erbjuda eleverna en mångsidig undervisning och inspiration till en aktiv livsstil. Vi värdesätter även goda kunskaper i engelska.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
rektor Ulrika WIllför-Nyman
0468773641
ulrika.willfor-nyman@esbo.fi