(Poistunut julkaisusta)

Lektor i engelska i gymnasiet, Mattlidens gymnasium
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Lektor i engelska i gymnasiet, Mattlidens gymnasium

Työavain 3-1699-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019 kello 15:45
Mattlidens gymnasium , Mattliden 1 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Gymnasiet
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Mattlidens gymnasium lediganslår en tillsvidare tjänst som lektor i engelska. Undervisningstimmarna består av gymnasietimmar i A-engelska på den allmänna svenskspråkiga gymnasielinjen. Mattlidens gymnasium är det enda svenskspråkiga gymnasiet i Esbo, 12 km väster om Helsingfors centrum. Skolan ligger intill Västerleden och har goda trafikförbindelser, såväl med Helsingfors som med olika delar av Esbo och med Grankulla. För närvarande har skolan ca 560 studerande av vilka ca 150 är IB-studerande som studerar för den internationella studentexamen International Baccalaureate.


Kelpoisuusvaatimus: Ämneslärarbehörighet i engelska för gymnasiet. Behörighetsvillkoren har fastställts i förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kommunikativa färdigheter; goda IKT-kunskaper och digital kompetens; vilja till samarbete med skolans ledning och andra ämneslärare i t.ex. gymnasiets tutorverksamhet, temadagar och utflyktsdagar; beredskap att ta del av en arbetsgrupp på gymnasiet och axla ansvar för något av de i gymnasiets vardag förekommande övriga uppgifterna.

Arvostamme erfarenhet av gymnasieundervisning och grupphandledarskap på gymnasiet.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

rektor Saana Ruotsala
saana.ruotsala(@)esbo.fi