Lektor i biologi och geografi, vikariat
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Vanda stad/Helsinge gymnasium

Övitsbölevägen 3, 01510 Vanda

Anställningsförhållandets längd: visstidsanställning 12.08.2020 - 06.06.2021

Hej, du som är behörig att undervisa i biologi och/eller geografi! Letar du efter en arbetsplats med kunniga och trevliga kolleger? Vi välkomnar dig till Vanda för att arbeta vid Helsinge gymnasium. Vi söker en vikarie för läsåret 2020 - 2021. I vikariatet ingår undervisning i biologi, geografi samt hälsokunskap.

Vårt gymnasium har en positiv och engagerad arbetsgemenskap och en trivsam atmosfär. Arbetet är organiserat enligt principen med delat ledarskap och styrs av en ledningsgrupp. Vi utvecklar ständigt vår skola och våra arbetssätt.

Helsinge gymnasium har ca 150 studerande och ca 15 lärare. I samma skolcentrum med Helsinge gymnasium finns Helsinge skola. Skolcentret är beläget i en historiskt värdefull miljö i Helsinge kyrkoby. Trafikförbindelserna till skolcentret är goda längs Tusbyleden, Ring III och till bl.a. Dickursby.

Bekanta dig med vår skola här  Helsinge gymnasium

I Vanda, vårt lands fjärde största stad, samarbetar vi i olika nätverk och har mod att pröva på nya verksamhetssätt. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Undersökningar visar att stämningen är bra på arbetsplatserna i Vanda och enligt den nationella Kommun 10-undersökningen skulle ca 90 % av undervisningspersonalen inom den svenskspråkiga servicen rekommendera sin arbetsgivare. Vi arbetar enligt stadens värderingar: öppenhet, kurage, ansvarsfullhet och samhällsgemenskap.

Alla svenskspråkiga skolor i Vanda deltar som bäst i ett långsiktigt pedagogiskt projekt. Vi jobbar för att utmana eleverna och varandra inom Challenging Learning, ett koncept som fått stor internationell spridning. Du kan hitta mera information om det här
Challenging Learning i Vanda

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Lönesättning: enligt tjänstekollektivavtal

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 5 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: tjänst

Arbetstid: I enlighet med det tjänste- och arbetskollektivavtal som tillämpas 


Kontaktinformation:
Rektor
Blomstedt, Johanna
040 7492 532
fornamn.efternamn(at)vantaa.fi


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot