(Poistunut julkaisusta)

Leiriohjaaja, Näyttelykeskus WeeGee, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestetään alakouluikäisille lapsille suunnattuja viikon mittaisia päiväleirejä kesäkuussa. Tänä vuonna leirit toteutetaan yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden, EMMA - Espoon modernin taiteen museon, KAMU - Espoon kaupunginmuseon ja Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin kanssa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden ja Arkin henkilökunta.

Haemme kesäleiriohjaajaa vastaamaan kesäleiripäivien sujuvasta toteuttamisesta. Työ tapahtuu viikoilla 23-25 (4.-24.6.2021). Lisäksi leirejä valmistellaan toukokuussa viikolla 20 tai 21 erikseen sovittavana päivänä, joka sisältää työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua sisältävä leiri-infopäivä. Perjantai 4.6. on leiriohjaajan ja -avustajan yhteinen valmistelupäivä. Nämä päivät ovat työpäiviä.

Leiriohjaajan vastuutehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja vastata leiripäivän kulusta. Leiriohjaaja toteuttavaa ja organisoi leirille myös omaa ohjelmasisältöä yhden kokonaisen leiripäivän, jonka teemana on WeeGee-talo ja Futuro. Lisäksi leiriohjaajan vastuulla on leiriläisten päivittäisen iltapäiväohjelman suunnittelu ja toteuttaminen.

Työhaastattelut järjestetään 15.-17.3. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 10 aikana. Valinnasta ilmoitamme viikolla 12.

Työpaikan nimi: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola
Työaika: klo 8.30 - 16.30
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä.

Leiriohjaajalla tulee olla aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta ja toiminnan järjestämisestä, esimerkiksi kerhotoiminta, partio ja askartelu- tai liikuntaohjaus.

Leiriohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta tai opintoja, ja ensiaputaidot lasketaan eduksi. Työ sopii erityisesti opettajaksi opiskeleville.

Näyttelykeskus WeeGee kuuluu Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestää vuosittain 5700 tapahtumaa tavoittaen yli 800 000 kävijää tapahtumissa ympäri Espoota. Vastaamme kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta ja varustelusta, korkeatasoisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä sisällöstä sekä kaupunkikulttuurin profiilitapahtumista mm. Itsenäisyyspäivän juhlakonsertista ja Espoo-päivästä. Toimipisteitämme ovat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Karatalo, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Kaupunkitapahtumat-yksikkö.