(Poistunut julkaisusta)

Leiriohjaaja, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kuvaus tehtävästä: : Näyttelykeskus WeeGeen museot ja Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestävät alakouluikäisille lapsille (7-10 vuotiaat) suunnattuja päiväleirejä kesäkuun ajan Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden henkilökunta.

Haemme WeeGeelle kahta kesäleiriohjaajaa vastaamaan kesäleiripäivien sujuvasta toteuttamisesta. Työ tapahtuu viikoilla 23-26 (3.-28.6.2019), yhteensä 4 viikkoa. Lisäksi leirejä valmistellaan perjantaina 29.5., joka on myös leiriohjaajien työpäivä. Työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua järjestetään leiri-infopäivänä tiistaina 19.5. klo 10-16.

Työhaastattelut järjestetään 24.-26.2. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 7 aikana. Valinnoista ilmoitamme viikolla 10.

Leiriohjaajien vastuutehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja vastata leiripäivän kulusta. Leiriohjaajat toteuttavat ja organisoivat leirille myös omaa ohjelmasisältöä yhden kokonaisen leiripäivän, jonka teemana on WeeGee-talo ja Futuro. Lisäksi leiriohjaajien vastuulla on leiriläisten päivittäisen iltapäiväohjelman suunnittelu ja toteuttaminen.

Työpaikan nimi: Näyttelykeskus WeeGee. Näyttelykeskuksessa toimii neljä museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU - Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen kellomuseo. Lisäksi leireillä vieraillaan WeeGeen Futuro-talossa. WeeGeellä toimii myös museokauppa EMMA Shop ja kahvila-ravintola Lumière WeeGee.

Työaika: arkisin klo 8-16.30 välisenä aikana


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Leiriohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tehtävässä edellytetään: vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä. Lairiohjaajalla tulee olla aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta ja toiminnan järjestämisestä, esim. kerhotoiminta, partio ja askartelu- tai liikuntaohjaus.

Arvostamme: työhön soveltuvaa koulutusta tai opintoja sekä ensiaputaitoja. Työ sopii erityisesti opettajaksi opiskeleville.

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestää vuosittain 5700 tapahtumaa tavoittaen yli 800 000 kävijää tapahtumissa ympäri Espoota. Vastaamme kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta ja varustelusta, korkeatasoisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä sisällöstä sekä kaupunkikulttuurin profiilitapahtumista mm. Itsenäisyyspäivän juhlakonsertista ja Espoo-päivästä. Toimipisteitämme ovat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Karatalo, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Kaupunkitapahtumat-yksikkö.