(Poistunut julkaisusta)

Leiriohjaaja, kesätyö, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Työavain 3-134-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.06.2018 (päättyy 30.06.2018)
Hakuaika päättyy 28.02.2018 kello 15:45
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5 02100 Espoo
Sivistystoimi, Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Näyttelykeskus WeeGeen museot ja Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestävät alakouluikäisille lapsille suunnattuja päiväleirejä kesän ajan Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden henkilökunta.

Haemme WeeGeelle kahta kesäleiriohjaajaa vastaamaan kesäleiripäivien sujuvasta toteuttamisesta. Työhaastattelut järjestetään viikon 11 aikana.

Työ tapahtuu viikoilla 23-26 (1.- 30.6.2018), yhteensä 4 viikkoa. Työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua järjestetään leiri-infopäivänä torstaina 24.5. klo 10-16.

Leiriohjaajien vastuutehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja vastata leiripäivän kulusta. Leiriohjaajat toteuttavat ja organisoivat leirille myös omaa ohjelmasisältöä. Leiriohjaajien tulee olla täysi-ikäisiä.

Näyttelykeskus WeeGee kuuluu Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin. Näyttelykeskuksessa toimii neljä museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU - Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen kellomuseo. Lisäksi leiriohjelmaa toteuttaa yhteistyössä WeeGeen museoiden kanssa Helinä Rautavaaran museo sekä Suomen muotoilukasvatusseura Suomu. Talossa on myös museokauppa ja Café WeeGee.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä. Leiriohjaajilla tulee olla aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta ja toiminnan järjestämisestä, esimerkiksi kerhotoiminta, partio ja askartelu- tai liikuntaohjaus. Työhön soveltuva koulutus tai opinnot ja ensiapu-taidot lasketaan eduksi. Työ sopii erityisesti opettajaksi opiskeleville.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1750 € / kk
Työaika: Arkisin klo 8.30 - 16.30

Espoon kaupungin Kulttuurin tulosyksikkö on osa Sivistystoimea ja vastaa kaupungin kulttuuritarjonnasta, kulttuurisesta profiilista sekä tulosyksikön vastuulla olevien vapaa-ajan palveluiden tuottamisesta.

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut ovat osa Kulttuurin tulosyksikköä. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin kuuluvat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali ja aluekulttuuritalot sekä kaupunkitapahtumat. Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut vastaa kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta, varustelusta ja tekniikasta, kaupunkitapahtumien tuotannosta ja markkinoinnista sekä tapahtumayhteistyöstä.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Aulapalveluvastaava Tanja Kneckt
tanja.kneckt@espoo.fi