(Poistunut julkaisusta)

Leirintäaluetyöntekijä, Rastila Camping Helsinki
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Tiesitkö, että metroradan varrella sijaitseva Rastila Camping Helsinki huokuu kansainvälistä ilmapiiriä mökeissä, asuntovaunuissa ja teltoissa majoittuvien vieraidemme myötä.

Onko puutarhan hoito sinulla verissä? Jos on, voi paikkasi olla kevät-syyskaudella kanssamme Camping Crew:ssa. 

Etsimme reippaita puutarhureita viheralueiden kunnossapitotehtäviin pääasiallisesti kesäkaudelle ajalle 1.5.-30.9.2021. Osa tehtävistä ajoittuu aikavälille 1.4.-31.12.2021 (sopimuksen mukaan).

Puutarhurina/leirintäaluetyöntekijänä työhösi kuuluu Rastilan leirintäalueen viheralueiden huoltotöitä, nurmialueiden, istutusten ja kesäkukkien hoitoa sekä ulkoalueiden siistimistä.

Tehtävän vaatimuksena on ajokortti. Luemme eduksesi koneiden käyttötaidon ja hyvän kielitaidon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn aurinkoisessa tiimissä. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Jos vielä epäröit, niin lue tästä, miksi sinun kannattaa hakea töihin Rastila Camping Helsingille.

Rastila Camping Helsinki on viiden tähden leirintäalue Itä-Helsingissä metroaseman kupeessa. Leirintäalue on erittäin kansainvälinen, ja lähes puolet alueen sadastatuhannesta vuosittaisesta majoittujasta on ulkomailta. Olemme ylpeitä alueemme viihtyisyydestä ja asiakaspalvelumme timanttisuudesta. Rastila Camping Helsingin työntekijänä pääset osaksi joukkoa, joka puhaltaa osastosta ja tittelistä riippumatta yhteen hiileen laadukkaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Kausityöntekijänä et myöskään joudu paitsioon, vaan rohkaisemme sinua tuomaan omat näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi muiden tietoon. Vaikka odotamme työntekijöiltä innostunutta panosta, vallitsee työyhteisön kesken rento ja huumorintajuinen ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä.

Lisätietoja Rastila Campingista ja sen palveluista löytyy sivuilta www.hel.fi/rastila

Haethan tehtävään viimeistään 26.2.2021 klo 16 osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-02-13-21