(Poistunut julkaisusta)

Leirimuusikko kesäksi Kuusamon seurakuntaan
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme innostunutta leirimuusikkoa ajalle 25.5.-9.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Henkilöä, jolla on hallussa Nuoren seurakunnan veisukirjan, Virsikirjan ja Laulutuulen keskeinen sisältö. Lasten virsi -kirjakin on meillä käytössä. Soitat kitaraa ja uskallat johtaa laulua ja säestää eri ikäisten läsnä ollessa. Meiltä löytyy seurakunnan puolesta kitara, ukulele, kannel, urut, rummut, piano ja monenlaisia rytmisoittimia, joilla saat halutessasi toteuttaa myös omia visioitasi yhdessä lasten, nuorten ja ennakkoluulottomien työtovereiden kanssa.

Leirimuusikko pääsee osaksi moniammatillista työntekijätiimiä kahdelle alakouluikäisten leirille (eräleirejä) ja kolmelle rippileirille. Leireillä leirimuusikko on osa kolmen tai neljän hengen työtiimiä ja musiikillisen panostuksen lisäksi tehtäviin kuuluu opettaminen sekä leirillä mukana oleminen ja eläminen myös leiriläisten vapaa-ajalla. Työtehtäviin kuuluu myös suunnittelupalaverit, rippileirien vanhempainvartteja, ennakkotapaamisia ja konfirmaatiot. Et tarvitse omaa autoa ja voit tarvittaessa vuokrata seurakunnan omistaman kalustetun kaksion Kuusamon keskustasta, muutaman askeleen päästä seurakuntatalosta. Kuukausipalkan lisäksi leireiltä maksetaan leiripäivärahaa ja virkamatkoilta kulukorvaukset. Leirien välissä ehtii hengähtää leirivapailla.

Leirimuusikon tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, yhteistyötaitoinen ja valmis työajattomaan työhön ja leirielämään. Kyky kohdata ala- ja yläkouluikäisiä on työssä välttämätöntä.

Oletko etsimämme nuotioiltojen tunnelmanluoja? Täytä hakemus KirkkoHR-palvelussa. Hakuaika määräaikaiseen leirimuusikon virkaan päättyy torstaina 6.2. klo 16 ja haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan viikon 6 aikana. Haastattelu voidaan järjestää Skypen kautta. Osana haastattelua annetaan laulu- ja soittonäytteet. Lisätietoja antaa hakuajan aikana ke-su kappalainen Marika Villikka 050 4334 724 sekä vs. nuorisotyönohjaaja Kaisa Määttä 050 5913 444..