(Poistunut julkaisusta)

Leiriavustaja, Näyttelykeskus WeeGee, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestetään alakouluikäisille lapsille suunnattuja viikon mittaisia päiväleirejä kesäkuussa. Tänä vuonna leirit toteutetaan yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden, EMMA - Espoon modernin taiteen museon, KAMU - Espoon kaupunginmuseon ja Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin kanssa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden ja Arkin henkilökunta.

Haemme leiriavustajaa osallistumaan kesäleiripäivien sujuvaan toteuttamiseen yhdessä leiriohjaajan kanssa. Työ tapahtuu viikoilla 23-25 (4.-24.6.2021). Lisäksi leirejä valmistellaan toukokuussa viikolla 20 tai 21 erikseen sovittavana päivänä, joka sisältää työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua sisältävä leiri-infopäivä. Perjantai 4.6. on leiriohjaajan ja -avustajan yhteinen valmistelupäivä. Nämä päivät ovat työpäiviä.

Leiriavustajan tehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja osallistua aktiivisesti leiripäivän kulkuun leiriohjaajan kanssa.

Työhaastattelut järjestetään 15.-17.3. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 10 aikana. Valinnasta ilmoitamme viikolla 12.

Työpaikan nimi: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola
Työaika: klo 8.30 - 16.30
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä.

Leiriavustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Näyttelykeskus WeeGee kuuluu Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestää vuosittain 5700 tapahtumaa tavoittaen yli 800 000 kävijää tapahtumissa ympäri Espoota. Vastaamme kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta ja varustelusta, korkeatasoisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä sisällöstä sekä kaupunkikulttuurin profiilitapahtumista mm. Itsenäisyyspäivän juhlakonsertista ja Espoo-päivästä. Toimipisteitämme ovat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Karatalo, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Kaupunkitapahtumat-yksikkö.