(Poistunut julkaisusta)

Leiriavustaja, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Näyttelykeskus WeeGeen museot ja Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestävät alakouluikäisille lapsille suunnattuja päiväleirejä kesäkuun ajan Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden henkilökunta.

Haemme WeeGeelle kahta leiriavustajaa osallistumaan kesäleiripäivien sujuvaan toteuttamiseen yhdessä leiriohjaajien kanssa. Työ tapahtuu viikoilla 23-24, yhteensä 2 viikkoa (1.-12.6.2020). Työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua järjestetään leiri-infopäivänä tiistaina 19.5. klo 10-16.

Työhaastattelut järjestetään 24.-26.2. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 7 aikana. Valinnoista ilmoitamme viikolla 10.

Leiriavustajan tehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja osallistua aktiivisesti leiripäivän kulkuun leiriohjaajien kanssa.

Työpaikan nimi: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Espoo


Työaika: arkisin klo 8 - 16.30 välisenä aikana


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Leiriavustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tehtävässä edellytetään: Vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä

Arvostamme: kokemusta lapsiryhmien kanssa toimimisesta sekä ensiaputaitoja

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestää vuosittain 5700 tapahtumaa tavoittaen yli 800 000 kävijää tapahtumissa ympäri Espoota. Vastaamme kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta ja varustelusta, korkeatasoisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä sisällöstä sekä kaupunkikulttuurin profiilitapahtumista mm. Itsenäisyyspäivän juhlakonsertista ja Espoo-päivästä. Toimipisteitämme ovat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Karatalo, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Kaupunkitapahtumat-yksikkö