(Poistunut julkaisusta)

Leiriavustaja, kesätyö, 2 viikkoa, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Työavain 3-133-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.06.2018 (päättyy 17.06.2018)
Hakuaika päättyy 28.02.2018 kello 15:45
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5 02100 Espoo
Sivistystoimi, Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Näyttelykeskus WeeGeen museot ja Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestävät alakouluikäisille lapsille suunnattuja päiväleirejä kesäkuun ajan Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. Leiriohjelman pääasiallisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa museoiden henkilökunta.

Haemme WeeGeen leiriavustajiksi kahta opiskelijaa osallistumaan kesäleiripäivien sujuvaan toteuttamiseen yhdessä leiriohjaajien kanssa. Työhaastattelut järjestetään viikon 11 aikana.

Työ tapahtuu viikoilla 23-24, yhteensä 2 viikkoa (4.-17.6.). Palkka ko. ajalta on 650 €. Työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua järjestetään leiri-infopäivänä torstaina 24.5. klo 10-16.

Leiriavustajan tehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja osallistua aktiivisesti leiripäivän kulkuun leiriohjaajien kanssa. Leiriavustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Näyttelykeskus WeeGee kuuluu Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin. Näyttelykeskuksessa toimii neljä museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU - Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen kellomuseo. Lisäksi leiriohjelmaa toteuttaa yhteistyössä WeeGeen museoiden kanssa Helinä Rautavaaran museo sekä Suomen muotoilukasvatusseura Suomu. Talossa on myös museokauppa ja Café WeeGee.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 650 €, ajalta 4.-17.6.2018
Työaika: arkisin klo 8.30 - 16.30

Espoon kaupungin Kulttuurin tulosyksikkö on osa Sivistystoimea ja vastaa kaupungin kulttuuritarjonnasta, kulttuurisesta profiilista sekä tulosyksikön vastuulla olevien vapaa-ajan palveluiden tuottamisesta.

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut ovat osa Kulttuurin tulosyksikköä. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin kuuluvat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali ja aluekulttuuritalot sekä kaupunkitapahtumat. Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut vastaa kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta, varustelusta ja tekniikasta, kaupunkitapahtumien tuotannosta ja markkinoinnista sekä tapahtumayhteistyöstä.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Aulapalveluvastaava Tanja Kneckt
tanja.kneckt@espoo.fi