(Poistunut julkaisusta)

Leipuri/leipomotyöntekijä Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun ammattitaitoista ja työhön tarttuvaa leipuria/leipomotyöntekijää sesonkiin. Työ on vuorotyötä, ja työsuhde on määräaikainen huhtikuuhun asti. Töitä on 20-40 tuntia viikossa.

Leipurina osallistut leipomotuotteiden valmistusprosessiin tuotannon eri vaiheissa, joten toivomme sinulta leipurin koulutusta tai mieluusti aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on, että olet työskentelytavaltasi näppärä ja sinulla on hyvä asenne työntekoon.

Sinulla on mieluusti leipurin tai elintarvikealan koulutus ja hvyä kunto, sillä työ on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomossa työskenneltäessä tarvitaan hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa, laadukkaita tuotteita valmistavassa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Leipomossa saat hyvää työkokemusta!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen maarit.jolla@adecco.fi.