(Poistunut julkaisusta)

Leipuri/kondiittori, Honkimetsän Herkku
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018
Honkimetsän Herkku Catering hoitaa erilaisten tilaisuuksien pitopalvelut kokonaisuudessaan. Pidät sitten tilaisuutesi kotonasi, meillä Honkimetsän Herkussa tai muissa tiloissa, hoidamme pitopalvelun missä vain. Honkimetsän Herkusta voit myös tilata yksittäisiä tuotteita ilman catering-palveluita.

Etsimme asiakkaallemme Honkimetsän Herkulle LEIPURIA/KONDIITTORIA osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat niin suolaisten kuin makeidenkin leivonnaisten sekä leipien valmistus Honkimetsän Herkun leipomossa suurillekin määrille.

Edellytämme sinulta:
- Leipurin tai leipuri-kondiittorin koulutusta
- Kokemusta leipurin työtehtävistä
- Hygieniapassia
- Ajokorttia
- Positiivista ja reipasta asennetta

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa innostusta toimia osana huipputiimiä.

Työt alkavat tarvittaessa töihin kutsuttavana heti sopivan henkilön löydyttyä, ja keväästä 2019 alkaen työtunteja on tarjolla n. 25 h/vko. Mikäli olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.