(Poistunut julkaisusta)

Leipuri/kaulaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme asiakkaallemme fyysiseen työhön ahkeraa LEIPURIA KAULAAMAAN. Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut konditoria- ja leipomotuotteiden valmistaja.

Tehtävänäsi on leipomotuotteiden valmistaminen. Työsuhde on määräaikainen kestoltaan noin kaksitoista kuukautta.

Työntekijänä olet tottunut hyvin fyysisiin työtehtäviin, olet ripeä ja huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä onnistuminen vaatii motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja valmiutta tehdä vuorotyötä. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta leipomoalalta ja erityisesti kaulaamisesta. Työssä tarvitset hygieniapassin, sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Jos sinulle hektinen työympäristö kuulostaa mielenkiintoiselta haasteelta ja koet halua heti tarttua työhön, niin laita hakemusta osoitteessa www.amiko.fi. Hae pikaisesti sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!