Leipuri
Go On Kouvola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Etsimme asiakkaallemme JJP Herkut/Kymen Leipomolle suorarekrytointina motivoitunutta 

LEIPURIA

 JJP Herkut Oy on vuonna 2013 perustettu yritys ja sen toimialana on leivän, tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus. Asiakkaamme on kehittyvä, kouvolalainen leipomoalan yritys, joka tunnetaan erityisesti erilaisten leipäaihioiden monipuolisesta valmistuksesta teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Kouvolan keskustan läheisyydessä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. taikinanteko, paistaminen ja ylöslyönti.  Tässä työssä tarvitaan fyysistä kestävyyttä ja rivakkaa otetta työntekoon. Työ tehdään pääsääntöisesti ma-pe. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Edellytämme: 
- Fyysistä kestävyyttä
- Hyvää paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta 
- Positiivista ja reipasta työasennetta 

Katsomme etenkin leipomoalan koulutuksen, eduksi. Koulutusta tärkeämpää kuitenkin on oikea asenne ja halu oppia. Saat työhösi hyvän ja asianmukaisen perehdytyksen. Työssä vaaditan hygieniapassia.
 
Tarjoamme Sinulle: 
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaan kirjoille
- kannustavan ja kehittävän työympäristön 
- Osaamisen mukaisen palkkauksen, minimissään TES 
- Monipuolisen työn  
   
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot