Leipuri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Rikkilän Leipä on kotileipomo, joka perustettiin Etelä-Karjalaan Lappeenrantaan, Rikkilän kylään vuonna 1968. Nykyään Rikkilän Leivän tuotteita myydään yrityksen omissa kahviloissa Lappeenrannan Tullitiellä ja Kivikkokadulla, sekä kesäaikana Lappeenrannan kauppatorilla Rikkilän Leivän omassa kojussa. Valikoimaan kuuluu erilaisia suolaisia ja makeita leipomotuotteita, ruokaisampia täytettyjä leipiä ja burgereita sekä konditoriatuotteita, kuten täytekakkuja ja leivoksia.

 

Nyt haemme 
Lappeenrannan Uus-Lavolassa sijaitsevaan leipomoon innostunutta ammattitaitoista ja itsenäistä leipuria, joka hallitsee niin pullien kuin juurileivänkin leipomisen taikinan tekemisestä lähtien. Työ on alkuun määräaikainen, mutta työhön on mahdollisuus vakinaistua.

Leipomo tarjoaa huolella valmistettuja leivonnaisia kaikille asiakaskunnille niin yrityksistä yksityisiin henkilöihin. Leipomossa valmistuvat sekä kahvilassa myytävät makeat herkut, yritysasiakkaille toimitettavat pienet purtavat, että hitaasti kohotetut, omaan juureen leivotut hapanjuurileivät ja pullat ihan jokaiselle.

Odotamme että olet
Innostunut ja osaava leipomisen ammattilainen, joka haluaa toteuttaa itseään ammatillisesti. Olet valmis tulemaan töihin silloin, kun muut vielä nukkuvat. Olet aito tiimityöskentelijä ja osallistut mielelläsi tuotekehitykseen . Leipomossa on pieni porukka, joka tekee tiiviistä yhteistyötä toinen toisiaan tukien ja innostaen. Positiivinen asenne on valttikorttisi, olet työstäsi aidosti kiinnostunut ja hyvä työkaveri.

Tarjoamme sinulle
Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammatillista osaamistasi perinteisessä leipomossa, jossa leivotaan laadukkaasti ja rakkaudella erilaisia tuotteita. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joihin sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa ja kehittää toimintatapoja. 


Heräsikö mielenkiintosi? 

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Lisätietoja antavat Eezyn Lappeenrannan toimistolla Kateriina Mutkala ja Merja Teitto p. 040 307 5600. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseesi CV:n, palkkatoiveesi ja kerrot osaamisestasi tähän tehtävään. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot