(Poistunut julkaisusta)

Leipuri
Pirjon Pakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Uunituoretta, käsin leivottua ja perinteistä leipää ilman lisäaineita!

Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa vuoden 1985 Honkajoelle, jonne perustimme ensimmäisen lähileipomomme. Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää. Leipämme suosion kasvaessa päätimme määrätietoisesti laajentaa toimintaamme ympäri Suomen. Halusimme tarjota muillekin mahdollisuuden maistaa aidosti kotimaista leipäämme, jonka maku syntyy 100% oman maan viljasta ja suomalaisella käsityöllä.

Onko leipurina työskentely sinulle sydämenasia ja haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi perinteikkäitä tuotteita valmistavassa yrityksessä? Pirjon Pakari on laajentamassa toimintaansa Raisioon, ja etsimmekin osaavia leipureita määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa marraskuun alussa puolen vuoden määräaikaisuutena, ja sinulla on mahdollisuus pitempäänkin työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä, ja työaika sijoittuu niin arkeen kuin viikonloppuun.
Työvuoro alkaa kello 00-03 aikavälillä.

Leipurina työnkuvaasi kuuluvat ennen kaikkea taikinan teko, ylöslyönti sekä leipomotuotteiden paisto. Lisäksi tuotteiden pakkaamista ja linjastotyöskentelyä sisältyy työpäivääsi.

Sinulla on mieluusti leipuri-kondiittorin tutkinto ja jo kokemusta elintarvikealalta. Tärkeää on, että kiireessäkin työskentelyotteesi on huolellinen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä teollisessa leipomomiljöössä työ on fyysistä. Hygieniaosaaminen on leipomossa tuiki tärkeää, joten hygieniapassi on olennainen varuste.

Pirjon Pakarilla pääset valmistamaan laadukkaita, maukkaita tuotteita osana ammattitaitoista ja mukavaa työporukkaa. Palkkauksessa ja työajassa noudatetaan leipomoalan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee Raisiossa, ja suositeltavaa on, että sinulla on auto käytössäsi.

Kiinnostuitko leipurin tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 25.10.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.