(Poistunut julkaisusta)

Leipuri
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

LEIPURIA

määräaikaiseen, pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta napakkaa otetta työhön, ahkeruutta, luotettavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työtehtäviin kuuluvat kahvileipien, piirakoiden ja leipien valmistus. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta käsin leipomisesta.

Työajat sijoittuvat klo 02:00-12:00 välille, viikkotyötunnit 30-35 h/vko. Käytössä Leipomoiden työntekijöitä koskeva TES, palkka kokemuksen mukaan. Mahdollisuus vakinaistua määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Leipomotyöskentely on raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään. Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä antaa 22.7-31.7.2020 HR-asiantuntija Laura Oinasmaa (0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi) ja 3.8 alkaen Antti Saira (0445859162, antti.saira@go-on.fi).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.