(Poistunut julkaisusta)

Leipuri
Rikkilän Leipä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Rikkilän Leipä Oy
Rikkilän Leipä on kotileipomo, joka perustettiin Etelä-Karjalaan Lappeenrantaan, Rikkilän kylään vuonna 1968. Nykyään Rikkilän Leivän tuotteita myydään yrityksen omissa kahviloissa Lappeenrannan Tullitiellä ja Kivikkokadulla, sekä kesäaikana Lappeenrannan kauppatorilla Rikkilän Leivän omassa kojussa. Valikoimaan kuuluu erilaisia suolaisia ja makeita leipomotuotteita, ruokaisampia täytettyjä leipiä ja burgereita sekä konditoriatuotteita, kuten täytekakkuja ja leivoksia.

Toimenkuva
Nyt haemme
Lappeenrannan Uus-Lavolassa sijaitsevaan leipomoon innostunutta ammattitaitoista ja itsenäistä leipuria, joka hallitsee niin pullien kuin juurileivänkin leipomisen.

Leipomo tarjoaa huolella valmistettuja leivonnaisia kaikille asiakaskunnille niin yrityksistä yksityisiin henkilöihin. Leipomossa valmistuvat sekä kahvilassa myytävät makeat herkut, yritysasiakkaille toimitettavat pienet purtavat, että hitaasti kohotetut, omaan juureen leivotut hapanjuurileivät ja pullat ihan jokaiselle.

Odotamme sinulta
Odotamme että olet
Innostunut ja osaava leipomisen ammattilainen, joka haluaa toteuttaa itseään ammatillisesti. Olet valmis tulemaan töihin silloin, kun muut vielä nukkuvat. Osallistut mielelläsi tuotekehitykseen. Olet aito tiimityöskentelijä ja esimiestaitoinen. Leipomossa on pieni porukka, joka tekee tiiviistä yhteistyötä toinen toisiaan tukien ja innostaen. Positiivinen asenne on valttikorttisi, olet työstäsi aidosti kiinnostunut ja hyvä työkaveri.

Muut tiedot
Tarjoamme sinulle
Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammatillista osaamistasi perinteisessä leipomossa, jossa leivotaan laadukkaasti ja rakkaudella erilaisia tuotteita.
Monipuoliset työtehtävät, joihin sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa ja kehittää toimintatapoja.
Itsenäisen työn, jossa olet valmis ottamaan esimiesvastuun omistajayrittäjän poissa ollessa.
Kilpailukykyisen palkan.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa vmp.fi. Lisätietoja antaa Eezy VMP:llä Kateriina Mutkala p. 040 307 5603 tai Merja Teitto p. 040 307 5601. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.7.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kesto
sopimuksen mukaan pitempiaikainen

Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.07.2020 mennessä.