(Poistunut julkaisusta)

Leipuri
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Oletko leipomoalan koulutuksella ja työkokemuksella varustettu reipas työntekijä? Etsitkö uusia haasteita ja haluat kehittyä urallasi? Mahtavaa – jatka lukemista!

Etsimme nyt LEIPURIA asiakkaallemme Honkajoelle.

Asiakkaamme toimii vankalla kokemuksella leipomoalalla. He valmistavat tuotteensa käsin ja takaavat tuotteidensa laadun ja tuoreuden. Nyt he etsivät joukkoonsa leipuria Honkajoelle, joka vastaisi myös tuotekehittämisestä. Tarjoamme siis työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa työtä tehdään asiakaslähtöisesti hyvällä maulla ja asenteella.

Leipurina työskentelet gluteenittomien ja vehnätuotteiden parissa. Noin 20% työajasta sisältää tuotekehittelyä, jolloin voit päästää luovuutesi valloilleen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin ja työvuorot alkavat puolenyön tienoilla. Työ on fyysisesti raskasta yötyötä ja aluksi vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollisuus vakinaistumiseen asiakkaan omille kirjoille.

Toivomme sinulta alan työkokemusta ja soveltuvaa koulutusta. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa hygieniapassia.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.