(Poistunut julkaisusta)

Leipuri
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018
Etsimme asiakkaallemme Ouluun

LEIPURIA tuotantotyöhön linjastolle.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys, jonka toiminta on laajentunut vuosien saatossa merkittävästi.

Hakijalta odotamme leipurin koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta leipomotyöstä. Toivomme, että olet nopea tekemään töitä, opit uusia asioita, osaat korjata omat jälkesi sekä pitää työpisteen siistinä. Työ on fyysisesti raskasta, joten tehtävässä menestyminen edellyttää todella hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä nostella painavia sankkoja. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus edetä esimiestehtäviin näytettyäsi omat taitosi sekä osaamisen.

Edellytämme:
- Voimassa olevaa hygieniapassia
- Leipurin koulutusta ja kokemusta
- Mahdollisuutta aloittaa työt pikaisesti
- Esimiestaitoja
- Kykyä toimia ja työskennellä itsenäisesti
- Kovaa työtahtia
- Hyvää motivaatiota työntekoa kohtaan

Työ alkaa: Heti
Työn kesto: 3-6kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Palkkaus: TES/osaamisen mukaan

Mikäli kiinnostuit paikasta jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR- ja rekrytointiasiantuntija Anu Verronen p. 0443308824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.