(Poistunut julkaisusta)

Leipuri vakituiseen työsuhteeseen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Konditoria R.Kokko etsii Tiiriöön ammattitaitoista leipuria vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen ja mahdollisesti muokattavissa hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Hakemamme henkilö on leipomo-alan osaaja, jonka kädentaidoista syntyvät monipuolisesti leipää ja leipomotuotteita: makeita ja suolaisia tuotteita sekä muita kahvilatuotteita.

Työaika sijoittuu ma-su klo 6-18, pääpaino on kuitenkin arkisin, mutta välillä vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin.

Odotamme sinulta
Alan koulutus on eduksi, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Odotamme sinun olevan iloinen ja positiivinen tiimipelaaja sekä motivoitunut työhösi. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, mm. tuotekehityksen puolella.

Muut tiedot
Hakemamme työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi.

Kesto
Vakituinen työsuhde

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.