(Poistunut julkaisusta)

Leipuri vakituiseen työsuhteeseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Konditoria R.Kokko etsii Tiiriöön ammattitaitoista leipuria vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen ja mahdollisesti muokattavissa hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Hakemamme henkilö on leipomo-alan osaaja, jonka kädentaidoista syntyvät monipuolisesti leipää ja leipomotuotteita: makeita ja suolaisia tuotteita sekä muita kahvilatuotteita.

Työaika sijoittuu ma-su klo 6-18, pääpaino on kuitenkin arkisin, mutta välillä vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin. Tunteja tarjolla vähintään 25h/viikko, mutta tunteja saattaa hyvinkin kertyä täydet 37,5h/viikko.
Odotamme sinulta
Alan koulutus on eduksi, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Odotamme sinun olevan iloinen ja positiivinen tiimipelaaja sekä motivoitunut työhösi. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, mm. tuotekehityksen puolella.
Muut tiedot
Hakemamme työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna@vmp.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.04.2020 mennessä.