(Poistunut julkaisusta)

Leipuri Turun seudulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun ammattitaitoista ja työhön tarttuvaa leipuria. Työ on kokoaikatyötä, ja työsuhde on määräaikainen syksyyn asti. On mahdollista, että työt jatkuvat pitempäänkin.

Leipurina pääst osallistumaan leipomotuotteiden valmistusprosessiin tuotannon eri vaiheissa. Toivomme sinulta leipurin koulutusta ja mieluusti aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on, että olet työskentelytavaltasi näppärä ja sinulla on innostunut ote työntekoon.

Työ on jonkin verran fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työssä pärjäämiseksi. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomossa työskenneltäessä tarvitaan hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa, laadukkaita tuotteita valmistavassa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Leipomossa saat hyvää työkokemusta!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.7.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.