Leipuri Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun reipasta ja työhön tarttuvaa leipuria. Työtä tehdään eri vuoroissa, ja työsuhde on määräaikainen huhtikuuhun asti. Töitä on 20-40 tuntia viikossa.

Leipurina osallistut leipomotuotteiden valmistusprosessiin tuotannon eri vaiheissa, joten toivomme sinulta leipurin koulutusta ja aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan reipasta työotetta, näppäryyttä, kykyä sietää rutiineja ja hyvää asennetta työntekoon. Työ on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomotyö edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen.

Hae tehtävää viimeistään 26.1.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot