Leipuri Töölööseen (50)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Oletko sydämeltäsi leipuri, joka aidosti nauttii asiakaskohtaamisista?

Haemme Sodexon palvelukseen Töölööseen ammattitaitoista ja ystävällistä

LEIPURIA

Palveluihimme  kuuluu tässä paikassa ruokailuista huolehtiminen sekä kahvilapalvelut. Tulisit osaksi kahdeksan hengen Sodexo-tiimiä.

 

Talon asiakkaina on pääasiallisesti ikääntyneitä ihmisiä, henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Pääasiallinen tehtäväsi on valmistaa herkullisia ja kauniita kahvilatuotteita ja leipoa pullaa iltapäiväkahville sekä valmistaa suolaisia ja makeita leivonnaisia välipalatuotteiksi, kokoustarjoiluun ja kotiin viemisiksi.

Täällä koko henkilökunta osallistuu myös asiakaspalveluun kassatoimintoineen tarvittaessa.

Odotamme

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.  Erityisruokavalio tuntemuksen katsomme eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen luku- ja kirjoitustaito. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan ikääntyneiden asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaikasi vaihtelee pääasiallisesti arkisin kello 7.00 - 15.30 välillä, koska  palvelukeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme palveluitamme aamusta iltaan asiakkaillemme, olet valmis tekemään vuoroja joskus myös viikonloppuisin.  Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Satu Saavalainen gsm050 415 6262, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267686
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki