(Poistunut julkaisusta)

Leipuri (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Asiakkaamme on pitkät perinteet omaava kahvila-konditoria Tampereen keskustan tuntumassa. Haemme nyt pikaisella aikataululla asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

LEIPURIA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta:

  • hygieniapassia
  • napakkaa, ahkeraa, luotettavaa ja itsenäistä työotetta
  • leipomotyön edellyttämää hyvää fyysistä kuntoa

Työajat sijoittuvat arkisin klo 5-16 välille konditorian aukioloaikojen mukaan, joten toivomme valmiutta myös aikaisiin aamuvuoroihin. Alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Reipas ja oppimishaluinen asenne ratkaisee!

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean tekijän löydyttyä. Työsuhde on alkuun osa-aikainen vuokratyösuhde, noin 2-4 vuoroa/viikko, mutta ahkeralla tekijällä on hyvät mahdollisuudet kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omilla kirjoilla. Palkkaus TES:n mukaan. 

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan pikaisesti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikko, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.