(Poistunut julkaisusta)

Leipuri (Paimio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Kotileipomo Tanniset etsii nyt nopealla aikataululla kauttamme kokoaikaista LEIPURIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon.

Leipurina vastaat monipuolisesti Tannisten laadukkaiden ja tunnettujen leipomotuotteiden valmistuksesta. Leipomo sijaitsee Paimiossa, ja työ on arkisin ja lauantaisin tehtävää vuorotyötä. Työhön annetaan kattava perehdytys, minkä jälkeen työ on itsenäistä.

Odotamme sinulta leipurin tai elintarvikealan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme reippaan ja itseohjautuvan asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn pitkään alalla toimineessa ja maineikkaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.