Leipuri / Kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluatko päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja päästä kehittämään ammatillisia taitojasi?


Etsimme nyt reipasta TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA LEIPURIA / KYLMÄKKÖÄ asiakaskohteeseemme Turun seudulle.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Meillä vastaat mm. vitriinituotteiden valmistuksesta, kahvituksista sekä kokoustarjoiluiden ja jälkiruokien valmistuksesta. Hoidat myös salaattipöytää lounaan ajan ja tarvittaessa sijaistat myös  lounassalaattien valmisuksessa ja tiskihuollossa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-15 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava eli työtunteja kertyy viikossa 0-37,5 tuntia.

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, hyvä englannin ja ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen, kassataitoinen sekä sinulla on kokemusta leipomisesta ja vitriinituotteiden valmistuksesta. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.12.2019 ja työ alkaa 20.1.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot