Leipuri-Kondiittori
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Rikkilän Leipä on kotileipomo, joka perustettiin Etelä-Karjalaan Lappeenrantaan, Rikkilän kylään vuonna 1968. Nykyään Rikkilän Leivän tuotteita myydään yrityksen omissa kahviloissa Lappeenrannassa Tullitiellä ja Uus-Lavolassa Kivikkokadulla, sekä kesäaikana Lappeenrannan kauppatorilla Rikkilän Leivän omassa kojussa. Valikoimaan kuuluu erilaisia suolaisia ja makeita leipomotuotteita, ruokaisampia täytettyjä leipiä ja burgereita sekä konditoriatuotteita, kuten täytekakkuja ja leivoksia.

Etsimme nyt iloista leipuri-kondiittoria Rikkilän Leivälle pitempiaikaiseen työsuhteeseen Uus-Lavolassa sijaitsevaan leipomoon. Pääsääntöisesti tehtävät ovat kondiittorin työtehtäviä, erityisesti täytekakkujen valmistamista. Toivomme työntekijältä ahkeraa ja oma-aloitteista ja joustavaa otetta työhön. Paineensietokykyä ja alan kokemusta tarvitaan, koska työympäristö on hektinen. 

Oma auto helpottaa työssä käyntiä, sillä julkinen liikenne ei kulje kaikkina työaikoina.

Pääset mukaan arvostettuun yritykseen maistuvien tuotteiden pariin. Tarjoamme sinulle varmasti kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547663
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari, Etelä-Savo, Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Kerimäki, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Punkaharju, Puumala, Rantasalmi, Ristiina, Sulkava, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala, Uusimaa