Leipuri-kondiittori
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Kuppi laadukasta kahvia tai teetä ja kakkupala. Nautitko sinä näistä pienistä hetkistä arjen keskellä? Pidät sitten suklaisista leivonnaisista tai marjaisista makuelämyksistä, niin nyt sinulle on tarjolla makoisa mahdollisuus päästä osaksi näiden herkkujen tekijätiimiä LEIPURI-KONDIITTORIKSI Heinolalaiseen tehdasleipomoon.

Sinulla on innostusta leipomiseen ja leipomossa työskentelyyn. Sinä haluat olla osaltasi tarjoamassa ihmisille ihania hetkiä huolella valmistettujen tuotteiden parissa. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, eikä kovakaan kiire saa kuorrutetta putoamaan kakun päältä. Sinä kuitenkin tulet hyvin toimeen työkavereiden kanssa ja tiimityöskentelykin sujuu kuin rasvattu. Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan erilaisten kakkujen sekä leivonnaisten valmistaminen. Sinulle on kertynyt kokemusta alalta, ja sinulla on alan koulutus takataskussasi. Hommien aloittaminen sujuisi sinulta siis itsevarmoin ottein. Hygieniapassi on tehtävässä pakollinen.

Tässä tehtävässä sinun työpäiväsi sijoittuvat klo 6-19 välille ja töitä on tarjolla arviolta 37-40h/vko. Työt alkavat heti kuin mahdollista ja kestävät ainakin elokuun puoleen väliin saakka.

Jos makunystyräsi heräsivät tämän ilmoituksen myötä ja kakkujen kuvat aloivat pyörimään silmissäsi, laitathan hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Saattaa olla, että etsimme juuri sinua! Lisätietoja tästä makeasta työstä antaa Amikon Tomi, p. 0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463383
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola