(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Kuppi laadukasta kahvia tai teetä ja kakkupala. Nautitko sinä näistä pienistä hetkistä arjen keskellä? Pidät sitten suklaisista leivonnaisista tai marjaisista makuelämyksistä, niin nyt sinulle on tarjolla makoisa mahdollisuus päästä osaksi näiden herkkujen tekijätiimiä LEIPURI-KONDIITTORIKSI Heinolalaiseen leipomoon.

Sinulla on innostusta leipomiseen ja leipomossa työskentelyyn. Sinä haluat olla osaltasi tarjoamassa ihmisille ihania hetkiä huolella valmistettujen tuotteiden parissa. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, eikä kovakaan kiire saa kuorrutetta putoamaan kakun päältä. Sinä kuitenkin tulet hyvin toimeen työkavereiden kanssa ja tiimityöskentelykin sujuu kuin rasvattu. Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan erilaisten kakkujen sekä leivonnaisten valmistaminen. Sinulle on kertynyt kokemusta alalta, ja sinulla on alan koulutus takataskussasi. Hommien aloittaminen sujuisi sinulta siis itsevarmoin ottein.

Tässä tehtävässä sinun työpäiväsi sijoittuvat klo 6-16 välille. Työtä sinulla olisi alkuun noin 1-2kk ajan, mutta mahdollisuuksia on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Jos makunystyräsi heräsivät tämän ilmoituksen myötä ja kakkujen kuvat aloivat pyörimään silmissäsi, laitathan hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Saattaa olla, että etsimme juuri sinua! Lisätietoja tästä makeasta työstä antaa Amikon Saara, p. 050 476 7404, saara.tereska@amiko.fi.