(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori
Kotileipomo Antinkaapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Kotileipomo Antinkaapo Oy
Kotileipomo Antinkaapo on perinteikäs rovaniemeläinen perheyritys. Olemme palvelleet lappilaisia vuodesta 1984 lähtien tarjoamalla laadukkaita, maistuvia leivonnaisia sekä viihtyisiä kahvihetkiä. Nykyaikaiset liiketilamme sijaitsevat kaupungin ydinkeskustassa. Menestyksemme salaisuus on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Valmistamme tuotteemme paikan päällä omassa leipomo-konditoriassamme tuoreista raaka-aineista, voita ja kermaa säästämättä. Paikalliset marjat ovat muodostuneet tärkeimmäksi raaka-aineeksi. Hyvä kahvi on meille kunnia asia.

Myymälässämme on päivittäin tarjolla laaja valikoima konditoria tuotteita, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä täytekakkuja.

Herkkuhetkiä arkeen ja juhlaan, kotiin tai työpaikalle, käänny puoleemme, me palvelemme.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaalle Kotileipomo Antinkaapolle ammattitaitoista leipuri-kondiittoria täyspäiväiseen pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta
Olethan asiakaspalvelutaitoinen, uusiutumiskykyinen ja omatoiminen työntekijä. Oletamme, että sinulla on alan tutkinto, aikaisempaa kokemusta työtehtävästä, käsinleivontaosaamista ja leivontaprosessien tuntemusta. Olet taitava käsistäsi sekä hallitset tarvittavien koneiden käytön. Edellytämme, että omaat korkean työmoraalin, olet tarkka, luova ja joustava työntekijä. Ammatti edellyttää hyvää peruskuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja työtahti ripeää. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muiden kielien osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettu hygieniapassi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan ajantasainen CV. Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset.

Toivottavasti tapaamme pian haastattelun merkeissä!
Kesto
pidempiaikainen
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400188666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.10.2018 mennessä.