Leipuri-Kondiittori PH7
Konditoria pH7 Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

PH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimi, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä.

Haemme nyt asiakkaallemme tekijöitä leipomon sekä konditorian puolelle. Lue alta tehtävästä lisää ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta lisää!

Voit olla jo hieman kokeneempi konkari konditorian puolella tai urasi ensi askeleita ottava tulevaisuuden lupaus, tarjolla on nyt eri pestejä, erilaisiin rooleihin.

Haemme leipuri-kondiittoria sekä vegaaniselle & gluteiinittomalle puolelle kuin myös leipomon puolelle. Erityisesti gluteiiniton ja vegaaninen puoli kasvaa kohisten ja sille puolelle kaivataankin vahvistuksia. Tulet työssäsi tekemään niin suolaisia kuin makeitakin tuotteita. Työntekijänä olet tottunut olemaan ripeä ja huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä onnistuminen vaatii motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta.

Konditoria puolella työnkuvasi tulee olemaan konditoria tuotteissa, tulet tekemään erilaisia kakkuja sekä leivoksia.

Tarjolla on vakituisia kuin myös määrä-aikaisia tehtäviä, sopimusta voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan. Pääset työskentelemään yhdessä Suomen laadukkaimmista leipomo-konditorioista, laadukkaan tuotteen parissa. Tulet työllistymään työsuhteeseen Baronan kautta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta ja mikäli tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Teppo Säkkinen. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuva hygieniapassista sekä negatiivinen salmonellatodistus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot